+38(097)102 9855
+38(095)093 1099
Виготовлення і продаж пиломатеріалів!
Доставка по всій Україні
Ціни виробника

Дошка модрина

×

Повідомлення про помилку

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls в menu_set_active_trail() (рядок 2404 із /home/danver/danver.com.ua/www/includes/menu.inc).

Дошка модрина

Дошка модрина

Одним з найстаріших підлогових покриттів є деревина модрини. В даний час в Європі існують старовинні замки з підлогами з деревини модрини, вік яких понад 500 років. Покриття з деревини модрини знову стає модним, завдяки цінним породам дерева і новим технологіям сушки дошки для підлоги. Вибираєте матеріал для підлоги в своєму будинку? Залиште сумніви - дошка підлоги з модрини - кращий варіант.

Вона зберігає цілющі властивості матеріалу і володіє естетичністю і комфортом натурального дерева. З роками міцність підлоги буде тільки посилюватися, при правильному укладанні легко і просто створити елітну і високоякісну підлогу, при цьому ніяких суворих вимог до основи не існує - дошки легко укласти на лаги, дерев'яні конструкції або бетонні перекриття. Масивна дошка підлоги з модрини обов'язково зацікавить тих, хто бажає створити вдома довговічне і привабливе підлогове покриття. Підлоги з модрини не бояться вологості і прості в укладанні. Властивості деревини обумовлюють відсутність деформацій навіть при значних перепадах температури, а тому масивна дошка модрина - оптимальний варіант для будь-яких приміщень. Така масивна дошка може бути покладена в квартирах і котеджах, а також в офісах і представницьких приміщеннях, в кафе і ресторанах, і навіть в культурно-розважальних установах. Крім того, масив модрини - прекрасне покриття для спортзалів. Таке підлогове покриття органічно вписується в інтер'єр, виконаний в будь-якому стилі.

Дошка модрина

Довговічна і міцна, що володіє унікальною стійкістю до процесів гниття і низькою теплопровідністю, дошка підлоги з модрини екологічна і безпечна. Чудова палітра відтінків - від ніжно-золотистого з м'яким рожевим блиском до насиченого червоно-бурового кольору дозволяє створити гармонійний інтер'єр, а високий показник шумопоглинання допоможе забезпечити тишу і спокій у Вашому будинку. Ще одна незаперечна перевага дерев'яної підлоги - в приміщенні створюється природний і комфортний для людини мікроклімат і оптимальний баланс вологості. Підлоги модрина мають яскраво виражену структуру річних кілець, що додає особливого шарму приміщенням, обробка яких здійснювалась з допомогою цього матеріалу.

Дошка модрина

Дошка підлоги з модрини естетично приваблива, екологічно безпечна. Більш того, завдяки смолам, що просочують деревину, вона перетворюється на джерело чистого здоров'я. Модрина відноситься до категорії природно-антисептичних матеріалів, не схильних руйнівних дії жуків-червиць. Це якість дошки підлоги з модрини дозволяє укладати її на відкритих майданчиках і терасах на десятиліття. Дошка підлоги з модрини має стійкість до окислювальних процесів, що дозволяє підлозі протягом тривалого часу зберігати унікальну текстуру і малюнок, не темніти, зберігати форму. Розріз деревини цієї породи відрізняється красивим малюнком, тому підлоги з модрини вельми живописні, що широко використовується дизайнерами інтер'єрів. Якщо масивна дошка модрина становить основу підлогового покриття, поверхня неминуче приверне увагу своєю оригінальністю. Почасти в цьому заслуга самої деревини, оскільки вона може володіти різними відтінками. Подібна властивість разом з яскраво вираженою деревної текстурою дозволять створювати нешаблонні інтер'єрні рішення, що робить масив модрини популярним варіантом.

Дошка модрина

Декоративність - одне з ключових достоїнств дошки підлоги з модрини. Безліч природних відтінків відкриває принципово нові можливості для імпровізацій. Для того щоб отримати підлогу - шедевр Вам абсолютно не обов'язково обробляти поверхню деревини окрашуючими пігментами. Природа - найкращий дизайнер! Залишається тільки підкреслити природну унікальність, розкривши дошку масляним воском або шаром лаку. Міцність масивної дошки дозволяє тривалий час без шкоди для структури матеріалу піддавати його значним навантаженням. Декоративність зберігається не тільки за рахунок унікальних фізико-хімічних властивостей деревини, але і можливості багаторазового циклювання. Важливо, що масив модрини не має передумов для утворення гнильних процесів, а значить, утворення грибків, негативний вплив бактерій і мікроорганізмів на структуру дерева практично неможливі. Якщо дошка була належним чином просушена перед монтажем, така підлога буде нести службу дуже довгий термін.

Дошка модрина

Грамотний і необтяжливий догляд за правильно покладеною дошкою підлоги з модрини гарантує підлоговому покриттю виняткову довговічність. Цієї переваги позбавлені паркет та паркетна дошка, що має багатошарову структуру. Масивна дошка надає особливий колорит інтер'єру, вміло підкреслюючи його переваги, створюючи в будинку тепло і затишок, випромінюючи світло натурального дерева. Справжня знахідка для тих, хто цінує стиль і розбирається в модних тенденціях часу. Крім іншого, масивна дошка модрина володіє і цілющими властивостями, переданими матеріалу безпосередньо від вихідної деревини. Цей хвойний вид дерева вважається антисептиком. Саме тому дошка з модрини, як правило, покривається лаком без нанесення додаткового захисту. Ті, хто цінує красу і тепло натурального дерева, пряний аромат природи у власному будинку і екологічну чистоту, вибирає дерев'яна підлога з модрини - тим більше, що його можна купити дешевше, ніж деякі види ламінату.

Категория: 
Автор: 
Данвер